torstai 27. joulukuuta 2012

KESÄN 2013 MARATONREISSU

Jäsenten keskuudessa on taas virinnyt keskustelu tulevan kesän yhteisestä maratonreissun järjestämisestä. Siis lähtisimme reissuun linja-autolla ja ainakin yksi yö oltais hotellissa tai vastaavassa. Käytäntönä vois olla sama kuin aikaisemmillakin reissuillamme, eli seuran jäsenelle kyyti ois vähän halvempi. Nyt on ehdotettu, että lähtisimme Forssaan. Tapahtuman nimihän on Forssan Suvi-ilta (tapahtuman sivuille pääset tästä) ja se juostaan lauantaina 15.6.2013. Itse olen ollut 2 kertaa tapahtumassa, ja toisella kertaa jopa numerolappu rinnassa. Voin kyllä suositella ja kertoa, että tapahtumassa on ollut tosi hyvä tunnelma ja letkeä meininki. Kisahan on aika hyvässä rakosessa, viikko ennen juhannusta ja pari viikkoa Tukholman jälkeen. Itse kukinhan ilmoittautuu kisaan tietysti henkilökohtaisesti ja tuo osallistumismaksuhan on todella edullinen vielä 2012 vuoden loppuun. Nopeana täytyy tietysti olla, mutta ei ole kallis sen jälkeenkään. Tässä vaiheessa ei tietysti vielä ole tarkkaa matkan hintaa, mutta kun saadaan hieman haarukoitua lähtijöiden määrää niin hintakin varmistuu.  Eli laittakaapa kommenttia tämän asian tiimoilta.
Hauskaa loppuvuotta kaikille, terveisin puh.joht.

13 kommenttia:

 1. Puolikas ois varmaan ollu mukava tuolla hilipasta. Harmi vaan että Jukolan Viesti on samana viikonloppuna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että. Tämä on tietysti harmi, mutta eri lajeja harrastavien kanssa nämä päällekkäisyydet on mahdollisia ja jopa todennäköisiä. Vielä kun tuo Jukola on teidän suunnistajien kauden kohokohta, niin tietää kyllä kumman valinnan sinäkin Lasse teet. No katellaan mitä aatoksia muilla on, ja oisko sinulla joku muu tapahtuma mielessä. Nämä reissuthan tehdään sinne mihin jäsenistöllä on suurin mielenkiinto = saa eniten kannatusta. Ei tuo Forssa ole vielä ollenkaan varma. Menneenä kesänäkin päätimme mennä HCM:lle ja kerättiin porukkaa, niin lopuksi osallistuja määrä jäi niin vähäiseksi, että reissua ei sitten järjestetty. No kuulostellaan.

   Poista
 2. Kyllähän se niin on että aina joku ajankohta ei kaikille sovi ja sen mukaan on elettävä. Eihän sitä toki vielä edes tiedä mahunko NivU:n Jukolan joukkueisiin, mutta yritetään ainaki. Hieno tapahtuma Forssassa, sinne vaan jos kiinnostusta piisaa.

  VastaaPoista
 3. Tarkennus: Lakeuden Kipinän syyskokous päätti 26.11.2012, että Kipinän yhteinen juoksuretki järjestetään tänä kesänä Forssaan Suvi-iltajuoksutapahtumaan, siis ajankohta on 15.6.2013. Tietenkin edellytys yhteisestä kyydistä ja mahdollisesta majoituksesta on, että riittävästi jäseniä innostuu mukaan.
  Olenkin odottanut seuramme sivustolle asiasta infoa. Nythän se tuli. Itse olen kyseiseen tapahtumaan jo ilmoittautunut tämän vuoden puolella edullisella hinnalla. Juoksen tosin vain puolimaratonin,koska palautuminen kahdessa viikossa Tukholman maratonilta ei ole vielä täydellistä. Kaikki kynnelle kykenevät vain mukaan, jotta ei ihan yksin tarvitse seuraa edustaa.
  -Marjatta-

  VastaaPoista
 4. Toivotaan runsasta osanottoa reissulle. Ja on totta, ettei mikään ajankohta kaikille sovi. On hyvä, että tämäkin asia on nyt näin aion täällä esillä, niin ehtii vielä moni mukaan = järjestämään tilaa kalenteriin.

  Itse en valitettavasti osallistu tuolle reissulle. Juoksen Oulussa toukokuun lopussa maratonin, eikä mulla oo mitään asiaa vielä kesäkuun puolivälissä juosta ees puolimaratonia. Mulla menee nykyään melekeen kaks viikkoa ennen kuin lihakset löytää ees omille paikoilleen jaloissa maratonin jälkeen. Oon vielä sen verran heikko, etten pysty kovin tiuhaan kilpailemaan. Nytkin on palautumisongelmia, vaikka juoksin tapanina vain 10km puolimaraton tehoilla. Heikko, mikä heikko. Vai vanha, mikä vanha? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onni, Onni, sinä otatkin juoksut niin tosissaan. Meikäläinen juoksentelee vain huvikseen fiiliksen mukaan. Ei ole niin vaarallista, vaikka välillä vähän käveleekin. Aina on kuitenkin maaliin tähän asti päästy.
   -Marjatta-

   Poista
  2. Se onkin paljon terveellisempi tyyli, ehdottomasti. Noin sitä pitäisikin osata naatiskella, jos haluaa terveellisesti liikkua. Hyvä Marjatta! Ja harva on noin kovakuntoinen, joka on käynyt rippikoulun silloin, kun Katri Helena lauloi syksyn sävelessä biisin "lainattu lantti". Hattua päästä!!!

   Poista
 5. Aivan oikein Marjatta. Syyskokouksessa päätettiin yhteisretkestä nimenomaan Suvi-illan maratonille. Siellä on useita matkoja ja uutena ens kesänä pyöräily kaksi eri matka vaihtoehtoa. Ja toki matkaan voi lähteä "kisaturistiksi". Toivotaan että matka toteutuisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo,syyskokouksen toimintasuunnitelmassahan oli tulevalle vuodelle useampiki kipinäläisten yhteinen juoksutapahtuma eli Tukholma, Tervan veteraanien Sm ja tuo kyseinen Forssan Suvi-ilta. Eli sehän on suunnitelma, mutta tietenki mahdollisimman hyvin pyrittävä toteuttamaan jos osallistujia on. Tokikaan suunnitelma ei sulje pois muita yhteisiä mukavia tapahtumia tulevalta vuodelta.

   Poista
 6. Missä noista yhteisretkistä on informaatiota?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä seurassa on ollut sellainen ajatus, että toimitaan jotenki niinku jäsen lähtöisesti. Eli kuunnellaan jäsenistöä ja pyritään toteuttaan toiveita jos mahdollista. Ei olla ns. jäykkiä ja sanota ehdottomasti, että tuonne mennään ja tuonne ei. Jotain linjauksia tietysti on tehtävä. Toimintasuunnitelmaan kirjattiin nuo kolme juoksutapahtumaa. Ja silloin syyskokouksessa sovittiin, että aletaan järjesteleen vähän aktiivisemmin tuota Forssaa kun se niin monen paikalla olleen mielestä ois sopiva kilpailu. Ollaankin nyt avoimesti haarukoitu paljonko sinne ois lähtijöitä, ja varmaan tammi-helmikuun aikana tulee tarkka tiedote näillä sivuilla siitä mikä on aikataulu, minkä kokoisella bussilla mennään, missä yövytään, mikä on hinta/hlö jne...Kun jäsenistön keskuudessa ilmenee halukkuutta lähteä yhteisesti jollekkin noista muista kilpailuistan, niin ollaan seuran puitteissa aktiivisesti edistämässä asiaa. Voihan se olla, että tuonne Tukholmaankin lähtee moni omalla kyytillä ja sieltä toiset tulee hyvinkin pikaisesti pois, niin näillä näkymin ei samanlaista yhteiskyytiä kuin 2-3 vuotta sitten ole tulossa. Jos saman henkisiä löytyy ja asiaa halutaan viedä eteenpäin, niin asiaa tuetaan ja informoidaan sitte.

   Poista
 7. Kiva ois Forssaan lähteä. Täällä ainakin yksi innokas mukaan lähtija. Toivottavasti porukkaa saadaan mukaan että matka toteutuisi. Mihin voi ilmottautua halukkuudesta Forssan maraton reissuun :)?

  VastaaPoista
 8. Esimerkiksi minä puh.joht. kerään nimet kasaan. Yhteystiedot löytyy kohdasta esittely.

  VastaaPoista