torstai 20. joulukuuta 2012

UUDET KOTISIVUT

Tervetuloa vierailemaan ja asumaan pitemmäksikin aikaa tuoreille kotisivuillemme. Sivut ovat vielä keskeneräiset, mutta asioita ja tiedostoja näille sivuille päivitetään niin pikaisessa tahdissa kuin suinkin vain on mahdollista. Toivottavaa olisi, että mielipiteitä esitettäisiin näiden sivujen sisällön suhteen ja tietysti toiminnan suhteen, eli mitä jäsenistö haluaa. Pyritään sitten mahdollisuuksien mukaan niitä toteuttamaan. Mielipiteiden jakaminen ja keskustelun käyminenhän on nyt sivuilla helppoa, koska kirjautumista ei tarvita ja voipa esiintyä ihan anonyymistikkin. Valokuvia ei galleriassa ole vielä montakaan, mutta eiköhän niitä sinne vielä lisää ilmaannu. Pitemmittä puheitta, viihtykää sivuilla.

2 kommenttia:

 1. "Toivottavaa olisi, että mielipiteitä esitettäisiin näiden sivujen sisällön suhteen ja tietysti toiminnan suhteen, eli mitä jäsenistö haluaa". <<<-- Komppaan meidän seuran pj:tä, jotta nyt on tehty valmis latu seuramme toiminnan kehittämiseksi. KANNUSTAN osaltani rohkeasti heittämään ideoita näille sivuille!!! Ilman ideoita, ei kehitytä. TARKOITUKSENAMME on saada seuramme jäsenistö laajemmasti liikkeelle ja mukaan toimintaan.

  Eli ikään ja kuntoon katsomatta - kuten seuramme perinteikäs slogani huutaa. :=)

  Omalta osaltani olen puuhaamassa LUV-projektin lisäksi lähiaikoina lumikahluuvaellusta. Jos joku muistaa marraskuun 2011 jokipenkka sauvakävelyvaelluksen, niin sellaista, mutta lumessa jalkaisin, sauvakävelten. Katsellaan sopivaa päivää ja koitetaan saada KIPINÄLÄISIÄ ja tietenkin TULEVIA kipinäläisiäkin ;) liikkeelle!!!

  HYVÄÄ JOULUA KAIKILLE!!! OLETTE MIELESSÄNI. :=)

  VastaaPoista
 2. LISÄÄ MENOA 10km TESTIJUOKSUN lisäksi Tapanin päivän ratoksi, palauttavaksi/kevyeksi päivän lopuksi:

  http://nivala66.blogspot.fi/2012/12/tapanin-kevyt-sauvakavely.html

  TERVETULOA!!!

  VastaaPoista