keskiviikko 14. elokuuta 2013

KESÄN KISOISTA

Tuossa alla kommentti-kentässä vielä muistoja kesän tapahtumista. Kirjoitteleppa myös omat kivat muistosi tähän.

3 kommenttia:

 1. Olipa hienoa nähdä, miten paljon oli kipinäläisiä juoksemassa Pidisjärven ympärijuoksussa. Taisi olla täysi tusina. Ja sekin tuli todettua, että kyllä he osaavat ottaa tarpeen vaatiessa kaiken irti itsestään. Kuka kaatui nurmikolle ja kuka tipahti polvilleen, mutta kaikki kuitenkin tyytyväisinä omiin suorituksiin. Onnittelut teille kaikille hienoista suorituksista. Tästä on hyvä jokaisen jatkaa kohti tulevaa kesää.

  VastaaPoista
 2. Kyllä se ainakin näin huonokuntosella oli tosiaan vähän aikaa jalat alta maalissa. Ei kyennyt kumartelemaan ja kiittelemään yleisöä, tai nostamaan sormea ylös tahi kiertämään kunniakierrosta. Ainoa minkä jaksoin, oli nostaa nokka pois ruohikosta minsa-pari juoksun jälkeen, ojan pohjalta.

  Kiitos kannustuksesta!!!

  VastaaPoista
 3. Oli Tosi Mahtavaa olla juoksemassa Pidisjärven Ympärijuoksussa,vaikka Länsiväyläjuoksusta en ollutkaan täysin vielä palautunut,joka oli pari viikkoa aiemmin.Kannustus oli hyvää,ja huolto toimi!Ja vaikka raskasta oli juosta,niin Fiilis oli tosi Mahtava!Ei muuta kuin kohti uusia haasteita.Näillä Etiäpäin!Kiitos Järjestäjille!T:Vesa

  VastaaPoista