tiistai 3. syyskuuta 2013

JUOKSUKAUDEN PÄÄTTÄJÄISET

Lakeuden Kipinän juoksukauden päättäjäiset vietetään 5.-6.10.2013.
Lauantaina 5. lokakuuta kokoonnutaan Pyssymäelle klo 11, josta lähdemme etenemään jalkaisin kohti maasydämen leirintäaluetta jo monelle tutuksi tulleita metsäautoteitä pitkin. Yritetään saada joku huoltomies pyörällä mukaan, että saatais juomat ja muut tarpeet kuljetettua mukana. Perillä on varattuna mökki, jossa on sauna lämminnä, ja järjestellään myös ruokailut kuten aina ennenkin. Jatketaan sitten illanviettoa erilaisten ohjelmien merkeissä. Yöpymispaikkoja on n. 10-12 hengelle. Jotta osaamme varata riittävästi ruokatarpeita, niin sitovat ilmoittautumiset on tehtävä 29.9.2013 klo 20 mennessä osoitteeseen, tapio.tp(at)luukku.com tai tekstiviestillä numeroon 040 824 7380.

Tervetuloa mahdollisimman moni mukaan.

3 kommenttia:

 1. Hep! Minulla on La 5.10. vapaa, joten pistän harkintaan tuon huoltomieshomman. Melkoinen reppu saa olla 10-12hlö:n kamppeille ja juomille yms. Ei haittais varmaan vaikka ois kaksikin pyöräilijää. JOS tuo toteutuu kohdaltani, huollan teidät perille ja lähden sitten sotkemaan fillarilla kotia. Minkä verran partion johtaja arvioi kestävän, kun viet joukkosi jalkaisin Maansydämen leirintä-alueelle? Ps. Ilmoitan sitten heti pääsenkö vai enkö tähän. Riippuu perheen muiden jäsenten kalenterista, joka on vielä auki Lokakuun kohdalta. Palaillaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse asiassa ei tarvita isoakaan reppua, koska maasydämen järvelle menee edeltä käsin autolla joku joka laitteelee jo systeemit kämpällä kuntoon. Saunan lämpiään ja ruuanlaitonkin aloittelee jne. Siihen auton kyytiin laitetaan juoksijoiden kamppeet, pyörän päälle otetaan vain juomat ja energiat. Etukorissa menivät viime kerrallakin.

   Poista
  2. Ok. Kuulinkin tuosta sisäpiirin tietoa. Peijakas, kun tärähti kalenteri iltajumiseksi La 5.10. joten joudunkin pienestä ennakkofiilistelystä huolimatta lähes samantien vetäytymään kunniasta toimia pyörähuollossa. Hauskaa reissua!

   Poista