maanantai 14. lokakuuta 2013

LIIKUTTAVA VIIKONLOPPU

Onnittelut kaikille Kipinäläisille jotka olitte hyvän asian puolesta liikkeellä viikonloppuna. Eli oman kunnon vuoksi kannattaa hikoilla. Kauniston maraton tapahtumassa oli niin runsas Kipinäläisten kaarti mukana, etten heti vastaavaa muista. Kisan jälkeen naiset päättivätkin ottaa ens vuodelle tavoitteen, osallistua Veteraanien Sm-maratonille joukkuekisaan, ja ehkäpä useammalla joukkueella. Eiköhän miehet tehdä samoin, ja otetaan tavoitteeksi osallistua myös ainakin yhdellä joukkueella samaan kisaan, siis miesten sarjaan. Ollaanpa yhteyksissä tuon asian tiimoilta.
Suolla oli myös ollut kulkijoita Vinnurvan maastoissa. Onni (siis Vähäaho) oli myös ollut liikkeellä koko vuorokauden ja taivaltanut hurjat 150 km, Onnittelut.
Aktiviteetteihin päivitetään lähipäivinä yhteislenkkien jatkokuviot.
Liikunnan iloa.
Ps. käykääpä tutustuun tuohon juttu palstaan, se on jo hyvällä alulla.

3 kommenttia:

 1. Onnittelut kauniston maratonilla menetyneillä/onnistuneille. Hienoa! Omasta 24h harjoituksesta voi halukkaat lukea viimeisimmästä blogistani: http://nivala66.blogspot.fi/2013/10/oma-24h-jarjeton-kuje.html

  VastaaPoista
 2. Onko halukkaita Pe:na kummituslenkille? Lue tarkemmin -> http://nivala66.blogspot.fi/2013/10/halloween-yhteislenkki.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli ilmoittautuminen e-mail: onni.cosmos(at)gmail.com Mikäli 2kpl minun lisäksi ilmoittautuu niin yhteislenkki järjestetään.

   Poista