torstai 3. lokakuuta 2013

SUOLLE SAMOILEMAAN

Sunnuntaina 6.10.2013  klo 10.30 kokoonnutaan Vinnurvaan yhteislenkille. Sieltä Palolan Lasse johdattaa porukan Rimpinevan maastoon. Suot tuppaavat olemaan sen verran märkiä paikkoja, että Lasse kehotti laittamaan kumisaappat jalkaan, ja sauvat on syytä olla mukana myös.
Tulukkaapa vähän erilaiselle yhteislenkille.

7 kommenttia:

 1. Pieni tarkennus että menemme Linttinevalle.

  VastaaPoista
 2. Kiitos runsaasta osanotosta yhteislenkkiin. Kipinäisten määrä tasan nolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi ettei Kipinäläisiä mielenkiintosella suolenkillä. Olisko lenkille valittu nyt väärä päivä, koska eihän Sieviin lähtijöitäkään ilmottautunut yhtään kappaletta tälle viikonlopulle?!? Itekin harmittelin tätä, että suolenkki tulikin Sievin tilalle, ja olin jo kerinny suunnitella sitten muuta menoa jo Sievin peruunnuttua kun oli harvinainen vapaa viikonloppu. Tuntu että johonkin on kotoa vähä lähettävä. Otetaan suoreissu uusiksi ja ennakkoilmottautuminen ettei vetäjän tarvi turhaan valmistella lenkkiä!

   Poista
  2. Ei siinä mitään valmisteluja tarvi. Lenkkivaatteet päälle ja nevalle. Onneksi mukana lenkillä oli muutama urheilija-nuorukainen ja pari kovakuntoista koiraa. Mitään ennakkoilmoittautumisia mielestäni ei yhteislenkeille tarvita. Niillä mennään ketä on paikalla.

   Poista
  3. Ai niin, olihan meitä kaksi innokasta Sieviin lähtijää vaan ei viititty kahen lähtä kun oli niin iso mökkikin varattu. Kaksi näin isosta porukasta on sama kuin ei yhtään. Pitäsköhän ite kunkin ryhdistäytyä myös koskien näitä rennompia yhteistapaamisia. Kun joku viitsii järjestää porukalle yhteistä ohjelmaa viikonlopulle, niin olisi kyllä kohteliasta vähän uhrautua ja lähtä mukaan; joskus voi raastavan kuntoilun lomassa vähän ottaa löysemminkin ja irrotella ja ilotella saunan, jutustelun ja muunlaisenkin viihteen parissa. Esteitä ja vakavuutta täällä elämässä kyllä piisaa kun niille antaa vallan. Tarkoitin muuten että erikoisemmille yhteislenkeille saattaisi olla hyvä se ennakkoilmottautuminen, koska joku voi nähdä paljonkin vaivaa järjestääkseen ajan sille ja sitten ei sielä ketään olekaan lähössä. Iloista syksyä meille kaikille!

   Poista
 3. Kiitos Lasselle suolenkin vedosta. Noin lyhyellä varoitusajalla on aina mahdollista ettei pääse vaikka homma kiinnostaiskin. Mukava kuitenkin, että porukkaa oli edes vähän.
  Kun viime vuonna sunnuntain yhteislenkeille määrättiin vetäjät, niin kauempaakin tuleva tiesi, että vetäjä ainakin on paikalla. Ainakin kerran itsekkin vetovastuu vuorossa olleena, sain lähteä hölkkäämään yksin. Aina ei aika sovi ja se on vain hyväksyttävä. Nyt vielä kun kilpailukauttakin on jäljellä, niin välttämättä yhteislenkeille ei oo tunkua. Nyt toivoisinkin jatkon suhteen porukalta kommentteja kuinka sunnuntain yhteislenkit sovitaan. Lähinnähän kysymys on siitä missä on kokoontumiset.
  Sitten tuo Sievin kokoontuminen. Määräaikaan mennessä tuli kolme ilmoittautunutta. Nyt jälkeenpäin on kuulunut, että tulijoita ois ollut enemmänkin, mutta jokainen odotti ja kuulosteli, ja ilmoittautuminen unohtui.
  Hyvää syksyä kaikille.

  VastaaPoista
 4. Harmi kun flunssa päällä. Uusiksi suolenkki :)

  VastaaPoista