sunnuntai 22. joulukuuta 2013

LENKKI JOULUTUNNELMISSA

Sunnuntain yhteislenkillä juostiin tänään lasten hyvinvoinnin puolesta. Eli Lakeuden Kipinä lahjoittaa Pelastakaa Lapset ry:lle sopivaksi katsomansa summan. Karvoskylän koulun pihalle kokoontui 8 lenkkeilijää klo 10.30. Tonttulakit oli päässä ja joulumieltä rinnassa jokaisella. Osa porukasta kävi toivottelemassa Hyvää Joulua Nivalan keskustassa saakka, joten matkaa kertyi n. 30 km.


4 kommenttia:

 1. Aijai, niin oli mukava seurassa edetä. Kiitän juoksukavereita :)

  VastaaPoista
 2. Kommentti kentissä käydään keskustelua ihan mukavan vilkkaasti. Varsinkin tuolla aktiviteetit alasivulla oli kommenttiketju venynyt jo niin pitkäksi, että viimeiset kommentit menivät jo tosi kauas. Siksi välillä otan ja poistan sellaisia kommentteja jotka ovat jo menettäneet merkityksensä ts. ovat vanhoja. Tämä vain sen vuoksi, että nämä viimeisimmät kommentit eivät jäis huomaamatta.
  Tuo ominaisuus, että uusin kommentti menee aina alimmaiseksi on tämän sivustorakenteen heikkous. Sehän pitäis olla, että uusin kommentti tulee aina ylimmäksi. Vai tietääkö joku onko Plogspotin asetuksissa sellainen ominaisuus, että tuon asian sais muutettua? Onko Cosmoksella tietoo?
  Tämä vaan tiedoksi, etten ihan kiusallani noita juttuja poista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Vaikuttaisi, että kommenttejen esiintymisjärjestys tyyliin ei voi vaikuttaa. Eli sillä tavalla rakenneongelma.

   Poista