maanantai 9. joulukuuta 2013

LOPPUVUODEN SALIVUOROT PERUTTU

Haapalan koulun sali on loppiaiseen asti varattu heidän omaan käyttöönsä. Eli seuraavan kerran Kipinän salivuoro Haapalan koululla on perjantaina 10.1.2014.

4 kommenttia:

 1. Eli nyt Kipinäläiset joukolla lauantain yhteislenkille amikselta klo 15.00.Joka lauantai juostaan!

  VastaaPoista
 2. Jatkan paatosta isä mitron virneellä edellisen tekstistä innostuen... Isä sinä, joka olet mukana jokaisella yhteislenkillämme, tuo opetuslapsesi, ne kaikki juoksusta innostuneet niin Kipinän pyhän sunnuntain yhteislenkeille klo.10.30 alkaen kuin lauantain yhteisrukoukseen amiksellekin klo.15.00 että myöskin kaikille Cosmoksen pyhiinvaelluksille laajalla rintamalla aina kuin mahdollista... Silloin sikisemme pyhästä juoksuhalusta, saavumme lenkille kuin lenkille aina kuin mahdollista, nousemme ylös aikaisin, puemme lenkkarit ennen 10 askeleen täyttymistä, pyhitämme ajatuksemme NIVALAN juoksun hyväksi. Isä mitrocosmosnuuskamuikkunen on puhunut, ögein. :=)))

  VastaaPoista
 3. Erittäin outo kutsu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huumoria pitää olla, ettei mene liian vakavaksi? ;)) Ja onhan noissa aina osa totuuttakin = huoli saada innostumaan väkeä enemmän juoksemaan ja lenkeille. Ps.Onkohan "anonyymi" eniten kastettu nimi? Tytön vain pojan nimi?

   Poista