keskiviikko 4. joulukuuta 2013

SALIVUOROA EI OLE ITSENÄISYYSPÄIVÄNÄ

Eli perjantaina 6.12.2013 ei ole lentopallo- eikä jumppavuoroa Haapalan koululla.

18 kommenttia:

 1. Näistä Kipinän vakio kokoontumisista on tullut jäsenistöltä palautetta. Ennenkaikkea yhteislenkkien aikataulujen toivotaan pitävän, koska jäsenistössä on myös sellaisia jotka suunnittelevat menemisensä jo etukäteen. Kun sitten tuleekin muutama päivä ennen ilmoitus, että kokoonnutaankin muutama tunti aiemmin, niin se ei välttämättä kaikille onnistu. Mennään näillä aikatauluilla eteenpäin ja jos jäsenistön kesken yhteisesti tulee sellaista toivetta, että jonkin yhteiskokoontumisen aikataulu ei ole paras mahdollinen, niin mietitään parempaa ajankohtaa yhteisesti. Johtokunta sitten hyväksyköön nuo jutut ja laitellaan ne sitten virallisesti esille, mutta pyritään niin, että ne noin kuukausi ennen ois jo nähtävillä. Nämä juhlapäivien vuoksi tulevat peruuntumiset ovat tietysti asia erikseen, ja olemmehan vuokralla toisten tiloissa joten nämä on tietysti ihan ok juttu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt puhuu puheenjohtaja asiaa. Hyvä!

   Poista
  2. Heh,heh... "Näistä Kipinän vakio kokoontumisista on tullut jäsenistöltä palautetta. Ennenkaikkea yhteislenkkien aikataulujen toivotaan pitävän, koska jäsenistössä on myös sellaisia jotka suunnittelevat menemisensä jo etukäteen." 1.12.2013 tuon jäsenistön koko oli 1-2hlö kärsämäeltä ;) Kaksi toivoi lenkin aikaistamista. Se sopi omiin menoihinkin paremmin. Tosin noista kahdesta toinen ei sitten päässyt. Iso kuva = harmittavan pienet on nämä ympyrät ja vähäinen väen innostus.

   Poista
 2. Pienet on ympyrät ja pienenee edelleen, jos jo hyvissä ajoin sovittujen lenkkien aikataulut muutetaan edellisenä iltana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhdyn edelliseen. Eikö yhteislenkeille nimetty vetäjät juuri sen vuoksi, että paikalla olisi silloin ainakin joku. Nyt jos ei vetäjätkään ole kyseiseen aikaan paikalla niin ei sinne varmaan uskalla uudetkaan tulla siinä pelossa ettei muita ole.

   Poista
  2. Nuot yhteislenkkien aikataulut puhuttavat näköjään paljon. Sunnuntai on jo päivänä vakinaistunut. Kelloaikaa on muutettu useampana vuonna. Nyt se on pitkään ollut tuo 10.30. (Ennen se oli vähän aiemmin) Monelle viikkotyössä olevavalle viikonloppu on univelkojen maksamisen aikaa, joten ei kovin aikaistenkaan viitsis aamupalalle nousta että vatsa ehtii laskeutua ennen lenkkiä. Sitten on niitä aina aamunvirkkuja, jotka haluais lähteä jo varhain liikkeelle. Ja sitten porukassa on lomittajia ja maatalousyrittäjiä, jotka ehtivät aamunavetoilta sopivasti paikalle tuohon 10.30. Siinäpä pulma.
   Itse olen ratkaissut tuon ongelman sillä, että käyn juoksemassa jonkinlaisen lenkuran jo alle ja tähtään lähtöpaikalle sovittuun aikaan. Näin omalla vetovuorolla tai silloin kun on itsellä jokin meno päivällä pystyy kuitenkin juoksemaan porukassakin ja nauttimaan toisten seurasta. Mikäänhän ei estä esim. vetäjää lähtemästä vaikka klo 9 liikkeelle, kun vain pitää huolen että on paikalla klo 10.30.
   Mutta toki tuota lenkin aikataulua voisi porukalla tarkistella, sillä tarkoitushan on että mahdollisimman moni siihen pääsisi. Nyt alkutalvi on kyllä osoittanut , että kiinnostus yhteislenkeille on lisääntynyt. Kevät puolella oli vähemmän väkeä liikkeellä.

   Poista
  3. Pohdinta kehittää aina toimintaa. Kipinää pitää olla, jotta on kipinä :) Parasta olisikin, että mahdollisimman moni toisi toiveensa julki, jotta kävijämäärät olisivat ilahduttavia. Esim. itselleni tuo su:n lenkki on sinällänsä henk.koht. aivan sama moneltako se on, kun olen lähes poikkeuksetta silloin töissä/muutoin estynyt. Mutta mielelläänhän näihin pesän karhimisiin aina osallistuu, jottei toiminta olisi liian jämähtänyttä. :) Aina on syytä tuoda esille erilaisia innovaatioita. Eritoten haluaisin nähdä kommentteja ns. uusilta tulijoilta. "Vanhojen" mieltymykset ja mielipiteet tietää ja muistaa, vaikka yöllä herätettäs ja kysyttäis. :) Toiminta kehittyisi seuran sisältä tulevilta viesteiltä, ei niinkään meidän, jotka ovat seisoneet ympyrän reunoilla. Eli innostaisin tässä muutakin jäsenistöä kertomaan toiveita ja ajatuksia. Innovatiivisin ajatuksin, Cosmos!

   Ps. Itse olen - kuten useimmat tietävätkin - väistynyt seuratoiminnasta ajanpuutteen vuoksi. Olen myös aktiivisen kilpailun sijaan siirtynyt enempi freelancer liikkujaksi, joten tuskin enää olen missään seurassa ensi vuoden alusta alkaen. Mielellään olen kuitenkin mukana esim. Kipinän kanssa liikuttamassa väkeä mikäli intoa piisaa. Väen innostaminen on ollut nämä minun ensimmäiset 5 vuotta juoksun parissa aika haastavat. Mutta jatketaan töitä innokkaina. :)

   Poista
 3. Sen verran kommentoin että toiveissa olisi että osassa lenkeissä lähtöpaikka olisi Uikko. Olen esittänyt toiveen jo viime talvena.

  VastaaPoista
 4. Kipinän jäsenille oli jäsenkokous keskiviikkkona 27.11.2013 klo 19:00. Jäsenkokous on ylin päättävä elin seuramme toiminnassa. Siellä päätetään runko seuran toiminnasta ja sitä päätöstä johtokunta pyrkii toteuttamaan parhaan kykynsä mukaan. Sunnuntain yhteislenkki klo 10:30 on ollut eniten kannatusta saanut ajankohta, jota ei ole syytä lähteä muuttamaan muutaman yksittäisen ihmisen toiveen mukaan. Kaikki jäsenet mukaan jatkossa runsain joukoin päättämään seuramme toiminnasta jäsenkokouksissa.

  VastaaPoista
 5. Joskus oli Kipinällä lenkkejä keskiviikkoisin Uikosta. Voisikohan niitä toivoa ja viritellä jollain porukalla uudestaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, minä muistan myös kun juostiin keskiviikko-iltaisin Uikosta, taisi olla klo 19 lähtö. Tuossa olisi ideaa tällekkin talvelle. Itellä kun tahtoo olla niin pimeät nuot iltalenkit, niin tulee monesti hakeuduttua valoihin juoksemaan. Haapalan sijasta vois ajella vaikka Uikkoonkin asti. Ja onpa niin tullut pari kertaa tänä pimeänä aikana tehtyäkin. Huomenna ainakin minä oisin lähdössä klo 19 aikaan Uikosta lenkille, et jos on muitakin halukkaita siihen aikaan niin seura kyllä kelpaa :)

   Poista
  2. Tuota voisi kehitellä. Ke-iltana on se pumppi, jossa on nopeasti laskettuna yli puolenkymmentä lenkkikandia... Miten ois tiistain tirpasu tai torstain tormasu? Oon funtsinu tässä jo aiemmin, jos alettais pitään joko ti tai to-iltaisin 5km "testijuoksuja" uikon risteys-haapaperänristeys välillä. Mittasin kohdan jo kesällä, kun sitä eka kerran pohdin. Ja jos ei ihan testijuoksua kaikki halua juosta niin viikon reippaampi lyhyt ois siinä hyvä tehä kun ois muitakin kuopimassa. Kiireellisenä vuorotyöläisenä en ihan joka kerta pääsis, mutta aina kun mahollista. Hyvä, Maradonna!!! Sulla on hyvät idikset ja huikea kestävyys. :)

   Poista
  3. Eilen kävästiin Maradonnan kanssa iltalenkkiä kylällä Uikosta. Niin meni rattoisasti seurassa sellainen yhdeksän kilsaa, Maradonna vielä lenkkeili päälle oman kiemuransa.

   -Pirjo

   Poista
  4. Kiva oli lenkkeillä, kun oli seuraa. Mulle sopii niin hyvin tuo keskiviikko lenkki-illaksi, et sama toistuu ens keskiviikkonakin. Et toivottavasti Pirjo pääset ensi viikollakin. Ja jos joulukiireiltä ehtii muitakin mukaaan, niin tervetuloa Uikkoon klo 19. Siitä se lähtee :)

   Poista
  5. Tulossa ollaan keskiviikkona. Tänään venähti uni (!!!) varttia vaille kymmeneen, niin eipä siinä ehtinyt mihinkään. Sain rypistettyä itestäni 14,5km. Tästä se etenee, pikkuhiljaa.....

   Poista
 6. Mukavaa oli pitkästä aikaa käydä yhteislenkillä,niin että joutuupi lähtemään toistekkin.On se ihan eri asia tehdä porukalla pitkäälenkkiä,yksin ei vaan sinni riitä mutta porukassa se lenkki vaan menee. -Rauni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieno homma että Kipinän porukoissa on näitä comebackin tekijöitä!

   Poista
  2. Komppaan Lassea... Hyvä, Rauni + muut juoksusta jälleen innostuneet!!! Iloinen juttu.

   Poista