torstai 20. joulukuuta 2012

SUNNUNTAIN YHTEISLENKKI

Tulevana sunnuntaina 23.12.2012 ei sitten olekaan yhteislenkkiä, johtuen tuosta joulun läheisyydestä.
Tapanin päivänä sitten jo kyytiä riittää kun juostaan tuo kympin-testijuoksu. Cosmoksellakin taisi olla jotain suunnitteilla samalle iltapäivälle. Kyllä siinä kinkut sulaa....

20 kommenttia:

 1. LISÄÄ MENOA 10km TESTIJUOKSUN lisäksi Tapanin päivän ratoksi, palauttavaksi/kevyeksi päivän lopuksi:

  http://nivala66.blogspot.fi/2012/12/tapanin-kevyt-sauvakavely.html

  TERVETULOA!!!

  VastaaPoista
 2. Pieni galluppi elävöittämään KIPINÄN kotisivuja:

  A) Oletko tulossa Tapanin päivänä 10km testijuoksuun mittaamaan omaa kuntoasi?

  B) Oletko tulossa Tapanin päivänä klo.15 Kyösti Kallion Koulun takaa lähtevään n.18km "umpihanki" sauvakävelyvaellukseen?

  C) Oletko tulossa Tapanin päivänä klo.5.15 Ammattikoulun risteyksestä lähtevään aamun aloitukseen, yhteisaamulenkille, verryttelemään ja aukaisemaan paikkoja 10km testiä varten kenties?

  D) Vapaa kohta UUSILLE ideoille

  VastaaPoista
 3. Mallivastaus: A) Olen, B) Olen, C)Olen, D)Lyhkäsiä (5-12km) maantiejuoksu kisoja ois hyvä olla näilläkin lakeuksilla. Onneksi meillä sentään on 10km testijuoksut, jotta pysytään kunnossa :) Ps. HYVÄÄ JOULUA KAIKILLE!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. A) Olen tulossa. Hienoa että Cosmoksella riittää virtaa näihin keskusteluihin ja ideoihin. Täällä on todella hyvä mahdollisuus vaikka toivottaa Hyvää Joulua. Eli Hyvää Joulua sinulle Onni ja kaikille Kipinäläisille sekä muillekkin.

   Poista
  2. Onko testijuoksulle pakkasrajaa?
   Näytti lupailevan aika kylmää...
   T:kellomies

   Poista
  3. Joo, varmaan Cosmoksen järkeilemä -17 on testijuoksun pakkasraja. Muutoin ei ole pakkasrajaa ollut. Vauhtia on vain hiljennetty, tarvittaessa tehty lenkki kävellen.

   Poista
 4. Käsittääkseni pakkasraja on yleisesti -17. Ehdotan Tapaninpäivän 10km testijuoksun vastuuhenkilönä, että laitetaan kellot taskuun, jos on -18 tai enempi pakkasta.

  Eli -17 olkoot viimeinen kipuraja, jolloin edes kannattaa harkita vähänkään normaali hölkästä reippaampaa hönkimistä.

  Mitäpä muut on mieltä?

  Entä mikä on tulossa olevan väen oma raja yleensä yhteislenkille, jos kelloa vastaan ei voida juosta = jos pakkanen on liian napakka.

  Ps. Ennustukset elää, joten ollaan vielä toiveikkaita. Lounas-Länsi suunnalta on lähestymässä lämpimämpää ilmaa, joka tavoittaa Länsi-rannikon ke-to, joten ollaan ihan noiden ilmavirtausten armoilla. Eli syyään suklaata, kinkkua ja juuan kotikaljaa ootellessa!!!

  VastaaPoista
 5. Näyttäis ny ennustukset tulevan taas lämpimämpään suuntaan... Jos kuiten-niin pakkanen huitelee -18/-21 tietämissä niin voisin tehä pitkän ja hipsiä klo.10.30:ksi sinne K-kylälle vetään sakille lenkin ja sitten hölökötellä kotio. Mutta täytyy pitää peukkuja, jotta päästäs läiskiin vähän reippaampaa otatusta testi 10km muojossa.

  -22 on ihtellä pakkasraja, jotta jään kotiin. Ei kestä mun hengityselimet (rasitusastma) moisia MIESTEN lukemia. :)

  Yks aktiivi-toimihtija nuilla testi kympelöillä totesi tännään äs-marketissa, jotta -"ei juoksijalla koskaan kylymä tuu". Kova sälli tuo EP. Tollasista "sepporätyistä" se semi tarttuu!!!

  VastaaPoista
 6. Ei varmaan tuu kylmä, mutta onko järkee tavallisen lenkkeilijän lähteä repimään vetoja pakkasilla.

  VastaaPoista
 7. Kyllä pakkasella kannattaa varoa - varsinkin, jos ei ole enemmin juossut reipasta pakkasessa. Itsekin menen sään mukaan. Eli, jos on mielestäni liian kylmää revitellä niin otan sitten vähän iisimmin. Sään mukaan vauhdit ja pukeutumiset, niin myös tapanina. Nykyaikana vaateet onneksi riittää jo säähän kuin säähän.

  Ainakin ihte haen näistä 10km testijuoksuista "vain" vähän normaalia vauhdikkaampaa harjoitusta. Ja sään mukaan tehot. Jos on -17 kantturoissa niin sitten riittää joku 48min alituskin. Kyllähän siinäkin jo pää kastuu näin huonokuntosella.

  VastaaPoista
 8. Hups, 48min alitus. En lukisi itseäni "huonokuntoiseen" kastiin, jos tuo aika alittuisi...

  VastaaPoista
 9. Onni vähä liioittelee omalla "huono-kuntoisuudellaan".. Parinkympin pakkasella ei kannata missään nimessä mitään kovavauhtisia testejä vetää. Kyllä niitä kelejä vielä tulee testejä juosta..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä = 20 pakkasilla syytä jättää reippaat vauhit suosiolla toiseen kertaan. Kevyt ulkoilu sopii silloin parhaiten. Mikäpä sen parempi fiilos kuin punaset posket ja sen perään lämmin kaakao. :)

   Poista
 10. Joulun ajaksi pähkinä SEURAHISTORIAN tiimoilta: KUKA Lakeuden Kipinää Helsinki City maratonilla edustanut on ylittänyt maaliviivan ensimmäisenä kipinäläisenä?

  VastaaPoista
 11. Kylläpä vähäisistä aineksista kehitti Cosmos mielenkiintoisen kysymyksen.

  VastaaPoista
 12. Tapanin urheilujen päivitystä:

  http://nivala66.blogspot.fi/2012/12/tapanin-yhteishassakka-paivitysta.html

  Jos joku ei pääse tuon avulla päivitystekstiin niin tässä pakkasrajat kuitenkin vielä kaikki tapanin päivän yhteistapahtumiin.


  * Aamulenkki -20,9 (klo.5.15 ammattikoulun risteys)

  * 10km Testijuoksu -17,0 (Karvoskylän kylä talo)

  * Kipinän yhteislenkki yleensä -20,9 (Karvoskylän kylä talo)

  * Umpihanki Sauvakävely-vaellus -20,9 (Kyösti Kallion koulun takaa klo.15)

  VastaaPoista
 13. KORJAAN YLLÄOLEVAA ELI KARVOSKYLÄN KOULULTA TIETYSTI NUOT YHTEISLENKIT.

  VastaaPoista
 14. Ovat ilmatietteen laitoksella joulutunnelmissa, eivätkä jaksa keskittyä ennustuksiin.

  Koko yöksi lupasivat ~ -25astetta ja kuitenkin oli koko yön ~ -14astetta. Lähenpä tästä herätteleen koipia tojennäkösesti toteutuvaan aamupäivän (klo.10.30) 10km testijuoksuun (rääkäsyyn). ;)

  Tulukaahan ISOLLA joukolla sulatteleen joulusuklaita!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritän vastausta tuohon Joulun ajan pähkinään, jota kyselit tuossa aiemmin. Ettei vain olisi mies nimeltä Veli Suhonen?

   Poista
  2. Ei ole Veli. Eikä siskokaan - vaan Vesa-Matti Lumimetsä v.2009.

   Poista