tiistai 18. joulukuuta 2012

YHTEISLENKIT
Sunnuntain yhteislenkit jatkuvat entiseen malliin läpi talven. Samoin kympin testijuoksut.  Linkistä aktiviteetit löydät lisää asiasta.

SISÄLIIKUNTA 
Kts. aktiviteetit
    
TILASTOINTIA
Vähäahon Onni alkaa tilastoida Kipinäläisten 1/2-maraton, maraton ja ratajuoksu tuloksia. Eli tämä tarkoittaa sitä, että kun Lakeuden Kipinä on perustettu vuoden 2007 alussa, niin tuosta hetkestä lähtien tehdyt tulokset voitte ilmoittaa Onnille.
Laittakaa nuo tulokset sähköpostiin onni.cosmos(at)gmail.com . Ilmoittakaa siinä a) Nimi+ syntymävuosi b) Päivämäärä milloin tulos on tehty c)Paikkakunta/kilpailu missä juoksu on juostu d)Matka e)Tulos

Ja vielä tarkennus, eli ilmoittakaa ns. viralliset tulokset= maantiereitti tms. on virallisesti mitattu, ja ratamatkoilla kilpailu on ollut virallinen.
Jos sinulle on epäselvää onko tulos tilastokelpoinen vai ei, niin ilmoita vaikka 3 parasta tulostasi. Onni tutkii sitten mikä niistä on paras.

Lähettäkää noita tuloksia mahdollisimman pikaisesti niin saatais jo tämän vuoden(2012) puolella jonkinlainen listaus valmiiksi.

2 kommenttia:

  1. Selkeältä näyttää. Pj:n atk-opiskelut näkyvät konkreettisesti upeissa uusissa kotisivuissa, vaikka sivut ovat vielä tekovaiheessa. Hyvä Tapsa! Hienoa työtä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Cosmos. Eipä nämä sivut olis vielä tässä vaiheessa ilman apuasi ja hyviä neuvojasi. Jatketaan tästä.

      Poista