keskiviikko 14. elokuuta 2013

SYKSYN OHJELMAA

Syksy alkaa väistämättä olla käsillä, mutta kilpailukausi juoksurintamalla on kuitenkin vielä kovassa käynnissä. Noista sunnuntain yhteislenkeistä on jo jonkin verran ollut kyselyä, ja toivottu niitä jo pian alkaviksi. Vois olla otollinen aika pyöräyttää ne käyntiin tuossa syyskuun alkupuolella, vaikka sunnuntaina 8.9.2013. Mitäpä olette tuosta päivästä mieltä? Kuulostellaan ja päivitetään virallinen tieto tuohon aktiviteetteihin elokuun lopulla.

Samoin juoksukauden päättäjäisetkin ois syytä jo sopia. Onko ehdotusta ajankohdaksi ja missäpäin haluttais tapahtuma pitää?

Palataan aiheeseen!

12 kommenttia:

 1. Juoksukauden päätöstapahtumaksi heitänpä tällaisen ehdotuksen: Vaellusretki Peuranpolulla.Lähtö.Reisj.. Petäjämäen ulkoilu-alueelta tai Kuivajärven P-paikalta. Pääte etappina Valkeisjärvi. Matkaa tulisi 12-26 km riippuen mistä aloittaisi vaelluksen. Voit katsoa netistä peuranpolun sivuilta reittejä. Majoitus www.valkeisjarvenleiritaalue.fi. Siellä kuvia mökeistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannatetaan. Yritän itekki osallistua jos vaan ajankohta sopeva.

   Poista
  2. Kuulostaa hyvältä, kannatan myös vaellusta =)

   Poista
 2. Hyvä reitti, kävelty Valkeisille. Juoksu voi olla haastavaa paikoin.

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti mahdollisimman moni innostuu ennen kaikkea noista yhteislenkeistä, joka on oiva tapa löytää pidempi aikainenkin kipinä liikkumiseen.

  Sunnuntai on itselleni hankala päivä. Lauantai olisi minulle moninkerroin parempi. Tosin en osaa etukäteen sanoa, kuinka hyvin nuo lenkit sopivat kulloinkin ohjelmaani.

  Mielestäni olisi paras selvittää ideaali yhteislenkkipäivä sähköpostikyselyllä, jossa jokainen voisi antaa oman ehdotuksensa. Eniten ääniä saanut ajankohta sitten ajankohdaksi. Nythän kokouksissa on ollut vain muutama immeinen ja se on mennyt hyvin suppealla huutoäänestyksellä.

  Sähköpostikyselyä voisi käyttää muissakin päätöksissä. Demokratia toteutuu paremmin. :)

  Liikunnallista syksyä kaikille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä yhteislenkit kannattaa pitää ehdottomasti ohjelmassa. Pystyisköhän lenkin pituutta laittamaan etukäteen lenkkilistaan mistä viime kaudella näkyi ainakin lenkin vastuuhenkilö? Tietäisi vähän varautua vaatetuksella ja juomilla etukäteen tai sitten tehdä kotona oman lenkin jos haluaakin vaikka pitemmän mitä muut aikovat. Ja, olisikohan täysi mahdottomuus, että esim. joka kolmas sunnunt. lenkki juostaisiinkin Kärsämäellä, kun sieltäkin käy väkeä yhteislenkeillä?!? Vaihtelu virkistää ja kimppakyydit pelaa...

   Poista
  2. Ehottomasti ainaki mun mielestä vähintään yks lenkki kuukaudessa Kopolalla. Ei tarvi joka viikko makkaratietä kipittää. Ja jokunen yhteislenkki vois olla myös Uikon pihalta. Ja sunnuntai on minusta paras päivä pitkälle yhteislenkille. Lenkin mitta on toisaalta haastava etukäteen määrittää koska siihen vaikuttaa moni asia esim. sää. Mutta eiköhän kaikkiin ratkasu löydy.

   Poista
  3. Terve, minulle käy lauantai tai sunnuntai, mielellään klo 9 ja 16 välillä. Minustakin paikkaa on hyvä vaihtaa, juoksuaika voisi olla noin pari tuntia, jolloin kilsoja tulee se 15-20..
   Ehdotukseni esim. kuukauden eka sunnuntai lähtö Uikolta, toka sunnuntai Karvoskylän koululta, kolmas sunnuntai Kopolalta (Kärsämäki?) ja neljäs sunnuntai Autiorannan pururadalta (sieltä saa hyvän mäkitreenin, kun juoksee Levonperän risteykseen ja takas..)
   Joka tapauksessa olis kiva, et päästään porukalla lenkkeileen =)

   Poista
  4. Tervehdys. En halua mitenkään kilometrejä ahnehtia,mutta sununtain yhteislenkki on vissiin alunperin tarkoitus ollut olla viikon pisin lenkki ja porukalla se pitkä olis kyllä mukavampi juostakin kuin yksin. Minusta 25 km olisi hyvä mitta pitkälle yhteislenkille, kun sen päivän (tai ison osan) pyhittää sille ja ajaa ensin autolla kymmeniäkin kilometrejä lähtöpaikalle niin sais kunnon lenkin ja hyödyn reissusta. Lyhyempiä lenkkejä (esim.15) tulee itse kunkin juostua yksinäänkin. Kevätpuolella vois välillä olla reilu 30 km yhteislenkit kun maratonkausi alkaa lähestyä.

   Poista
 4. Tässäpä tulis myös yksi mielipide. Eli minun mielestä yhteislenkki paikka pitäis olla melko vakio, ettei tarttis aina miettiä että minne sitä nyt pitkään mennä. Oli sitten paikka Uikko, Haapaperä, Karvoskylä, mikä vaan. Toki vakio-osallistujia on myös pari sieltä Kärsämäeltä, joten sieltä ehdottaisin yhteislenkkejä tehtäväksi myös. Mutta mielestäni joka kolmas viikko on vähän turhan tiheään. Ajattelisin, että syyspuolella 3 kertaa ja kevätpuolella vähän useammin. Onhan kävijöitä toki Haapajärveltäkin, mutta ei ehkä niin joka kerta. Oksavan koulu ois mielestäni aika hyvä lähtöpaikka myös, ajatellen että juoksijoita on eri pitäjistä. Ja sunnuntai on edelleen hyvä päivä.
  Lenkin pituudet varmaan vaihtelee itse kullakin erinäisten syiden ja vaivojen vuoksi. Tuskin se aina voi olla 25km, mutta eiköhän mukana aina ole sellaisiakin jotka juoksee pitkää.

  VastaaPoista
 5. Tuosta juoksukauden päätös tapahtumasta. Ehdotukseni ois juosta Pysymäeltä Maasydämenjärvelle niitä metsäautoteitä niin, kuin juostiin jokunen vuosi sittenkin. Se oli kiva tapahtuma. Koko matkan pystyi juoksemaan, eikä juurikaan maantieltä tarvinnut poiketa. Ja sitten oli mukava mökillä saunoa, syödä ja nauttia hyvästä seurasta. Ja sinne voi sitten jäädä yöksi ken haluaa ja ken ei halua, niin ei ole mahdoton matka hommata itseä poiskaan. Ja joilla vielä virtaa riittää niin sitten Urjanlinnassa ois tietenkin tanssit.
  Päivä pitäisi olla joku muu kuin se Kauniston maraton päivä.
  Tuo patikkaretki on myös hyvä ehdotus, mutta ehkä se voisi olla sitten joku oma tapahtumansa ja sellaisena aikana, että siellä leirintäalueella olisi vielä jotain toimintaa. Nyt taisi mennä jo liian syksyyn?

  VastaaPoista
 6. On tullut monenlaisia ehdotuksia yhteislenkeistä ja hyvähenkistä keskustelua muutenkin. Aloitetaan yhteislenkit neljän ensimmäisen kerran kohdalta Karvoskylän koululta eli sieltä mihin on kokoonnuttu viimeksikin. Aika ja päivä sama eli sunnuntaina klo 10.30. Kun sitten ensimmäisillä kerroilla tavataan niin voidaan suunnitella jatkoa. Laitan tuonne aktiviteeteihin nuo 4 ensimmäistä lenkkipäivää.

  Juoksukauden päätös pidettäis lauantaina 5.10.2013 alkaen pyssymäeltä klo 11.00 ja tarkoituksena juosta maasydämen järvelle Sieviin. Laitan tuonne aktiviteetteihin vasta sitten, kun varmistuu mökin saanti sieltä. Jos ei saada mökkiä Sievistä, niin tapahtuma siirtynee kokoneisuudessaan Kalajoelle, mutta pidetään tuo päivä samana. Hyviä ehdotuksia tuli myös muita ja kaikki huomioitiin, mutta jokin kompromissi on tehtävä. Lähdetään tuonne Peuranpolulle tulevana kesänä vaellukselle, vaikka alkukesästä.

  VastaaPoista